+47 23 14 20 90 post@thermoking.no

Om oss

THERMO KING NORGE AS

Thermo King Norge as har levert kjøleutstyr til vare- og lastebiler siden slutten av 1950 tallet. Selskapet ble grunnlagt i 1956, og har vokst til  vel 50 ansatte og er landets ledende innen transportkjøling.

De første kjølebilene ble levert med egenproduserte kjølesystemer.

Etter å ha solgt Thermo King aggregater en periode, ble selskapet i 1964 importør og forhandler av Thermo Kings produkter, dermed en av de eldste forhandlerne i Europa.

Vi er ranket som en av verdens beste Thermo King forhandlere, og har mottatt flere priser, ikke minst er vi den mest miljøbevisste forhandleren. Vi har vært sertifisert Miljøfyrtårnbedrift siden 2012 hvor vi i dag har gjennomgått to re-sertifiseringer som gjennomføres hvert tredje år. Arbeidet mot sertifiseringen tok 8 måneder. I denne perioden gikk bedriften og en konsulent gjennom miljøtema som HMS, innkjøp, avfall, energi, transport osv.

Ps T Series 4182 Hybrid

Hva har vi oppnådd med sertifiseringen? Spare penger på drift, kontinuerlig satsing på HMS og et godt arbeids miljø. Dessuten er vi stolte over å kunne bidra til en renere og triveligere verden og gjøre vårt for å ivareta naturen.

Vårt selskap er den Thermo King forhandleren som har levert størst andel av de miljøvennlige Cryo aggregatene som er produsert i verden. Vi er stolte og takknemlige for at så mange av våre kunder har vist en slik miljøbevissthet.

I tillegg til vårt hovedkontor og verksted i Oslo, har vi egen monteringsavdeling ved Lillestrøm og en rekke serviceverksteder, fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Vi har i alle år lagt stor vekt på å ha kunden i fokus. Dette innebærer at vi har en meget høy grad av deler tilgjengelig, stor kompetanse hos våre teknikere, og meget god tilgjengelighet på verkstedtjenester. Våre teknikere blir kontinuerlig kurset på Thermo King sine kurs senter, nærmere sagt Brussel i Belgia. Allerede i 1988 begynte vi med to-skiftsordninger på verkstedet, noe som innebærer 15 timers åpningstid. Vi har en rekke servicebiler, slik at vi også kan bistå utenfor verkstedene.

Vi avholder kurs for våre kunder, det være seg sjåfører, befraktere og transportører,med et antall av 2500 personer som har gjennomført våre kurs.

Vi tilbyr serviceavtaler på alle våre produkter.

Alfaset 3. Industrivei 6
0668 Oslo